Zanglessen

" Zingen met collega's:

verbinding door creatieve expressie "Anadya

Zanglessen - 'De weg van de stem'


Wil jij je eigen stem en klank leren kennen?

Vrij-uit kunnen zingen?

Vanuit ontspanning zingen?

Zingen vanuit je lijf?

Zingen met aandacht voor tekst en expressie?

Of meer gevoel krijgen voor ritme of ademhaling?


Anadya geeft individuele zangles in Wageningen op afspraak.


"Vanuit mijn eigen ervaringen als koorzanger (pop, klassiek en wereldmuziek), als solozangeres

(in diverse mantra- en wereldmuziek ensembles) en als koordirigent begeleid ik je speels

in de ont-dekking van jouw authentieke stem."


Een les duurt 45 minuten en je kunt wekelijks, tweewekelijks of af en toe komen.

Neem contact op om een afspraak te maken.

Bekijk hier de tarieven en voorwaarden.


Vanzelfsprekend houden we rekening met de maatregelen tegen verspreiding van het corona-virus:

We geven geen handen, houden 1,5 meter afstand, de ruimte wordt tussendoor geventileerd en de gezondheidscheck: Wanneer je verkoudheidsklachten hebt of koorts, kun je op de dag zelf nog bellen om de afspraak te verzetten.

Op 14 maart 2020 ging ons land in lockdown door het coronavirus....al heel snel gingen we met ons wereldmuziekkoor Nonjana on-line zingen!
Vanaf 17 juni zijn mijn 4 zanglessen bij onze dirigent Anadya gestart, door deze lessen op te nemen met mijn telefoon kon ik thuis verder oefenen.

Wat heb ik veel geleerd:

Aandacht voor mijn houding, ademhaling, rust, de inzingoefeningen, het ontspannen zijn tijdens het zingen, plezier in het zingen!
Samen de aandachtspunten, de theorie van een lied doorspreken, waardoor ik alerter en met meer zelfvertrouwen durfde te zingen. En dan het samen zingen in een rustige en ontspannen sfeer, wat fijn om te doen!


Hannie

“Ik volg nu ongeveer een jaar zanglessen bij Anadya. En wat is er een boel gebeurd! Er is een wereld voor mij opengegaan. Ik ben me bewust geworden van de enorme blokkade om MIJ te laten horen. Mijn stem te laten klinken. En ook van de leugen die is ontstaan als het om zingen gaat.. dat het mooi moet zijn, zuiver en in de maat… Alles omtrent zingen was zo in mijn hoofd terecht gekomen en helemaal uit mijn lijf. Alleen onder de douche of in de auto als niemand mij kan horen, zing ik naar hartenlust mee, maar zodra er iemand meeluistert... “Laat je niet gaan!” “Zing niet te hard.” “Zorg dat je niet vals zingt.” “Oh wat denkt die ander over mij?” Anadya heeft mij geholpen stapje voor stapje te ontrafelen wat zingen voor mij is. We werken nu aan ontspanning en plezier in het zingen. Ik geniet meer en meer van het zingen, van samen zingen en van de klanken. En.. ik merk dat het begint te stromen. Door haar kennis en ervaring voelde zij al snel aan waar we aan mochten werken. En ze heeft dat zo gedaan dat het voor mij veilig was te oefenen en me langzaam meer op mijn gemak te voelen. Daardoor durf ik me meer te laten horen. We zijn echt samen een proces in gegaan!”  


Marike Aalmoes


www.anadya.nl

Copyright 2021 - Website made by Anadya