Songs from the Heart

" Zing, vanuit het hart, met heel je wezen! "

Songs from the Heart koor VeenendaalHet koor 'Songs from the Heart' in Veenendaal-Oost is op

initiatief van Agnes Colijn en Anadya in september 2017 van start gegaan. Het is inmiddels gegroeid tot een gezellig wekelijks koor

voor mannen en vrouwen uit Veenendaal en omgeving.


We zingen vrolijke, mooie en inspirerende liederen over het leven, liefde, vrede en licht uit vele culturen. Liederen die mogen raken. Vrolijk en ingetogen, uitbundig en verstillend wisselen elkaar af.

Het koor is een plek om elkaar te ontmoeten en te bekrachtigen.


Tot nader bericht repeteren we online thuis

i.v.m. het voorkomen van verdere verspreiding van

het coronavirus.


Repetities zijn elke dinsdagavond (m.u.v. schoolvakanties)

Het Ontmoetingshuis

Spiesheem 54

3907NJ Veenendaal-Oost


We repeteren van 19:30 - 21:30 uur met halverwege een

korte pauze. Kom vrijblijvend een avond kennismaken!


Neem voor meer informatie of om je aan te melden contact op

met Agnes: info@agnescolijn.nl / tel. 06 488 803 45

of met Anadya: info@anadya.nl / tel. 06 408 665 13.

"Wat mij het meest aanspreekt is te kunnen zingen vanuit mijn diepste wezen. Vanuit de melodie via de eenvoudige soms aloude teksten wordt het lied opgebouwd. Het is bevrijdend het hart te openen voor de klank en deze te volgen zonder oordeel of inspanning. Het maakt mij heel blij om niet het resultaat als doel te stellen, maar door in openheid met elkaar dit te beoefenen een steeds mooiere klank te horen ontstaan. Dit is de magie van ons koor.


Ik wens iedereen de ervaring van deze rijkdom van harte toe."


Winnie

"Muziek raakt wat niet uit te leggen is... En verbindt zonder woorden. Dichterbij jezelf, bij wat in je is aan licht en vrede. Het overwint drempels en maakt dat je je geliefd voelt. En dat is hetgeen we willen overbrengen aan de mensen die luisteren, aan elkaar.


Ik ervaar dat Anadya met beide benen op de grond de muziek het werk laat doen. Open, met plezier, humor en enthousiasme."


Paula

"Het koor nodigt uit om te leren zingen met je lijf, te leren luisteren naar mijn eigen stem en te leren zingen terwijl je de stemmen van de andere koorleden om je heen hoort.

Je leert afstemmen op jezelf en op de andere stemmen. Het instuderen gebeurt op een speelse, vrolijke, manier, waarin er ruimte is om “fouten” te maken en te proberen.


Het is mooi liederen te zingen uit verschillende culturen, in verschillende talen waardoor de klank, de beweging altijd weer anders is. De keuze van de liederen laat zien dat er niet iets bestaat als één religie, één geloof, maar dat  hierin een enorme diversiteit is en dat dit er ook mag zijn."


Pauline

"Ik ga altijd weer blij naar huis na het zingen!"


Anneke

Anadya

www.anadya.nl

Copyright 2019 - Website made by Anadya